HTML

(Hold(fény)tenger)

Friss topikok

  • astegi: Déltől vizsgázom, az esélytelenek nyugalmával indulok neki, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle... B... (2011.01.11. 08:24) felbukkanás
  • astegi: Most te mesélj! :) (2010.12.28. 23:31) ?
  • astegi: Boldog Karácsonyt! :) (2010.12.24. 10:10) vizs
  • astegi: Te is eltűntél! :) (2010.11.12. 02:45) lelkem mélyén...
  • tolvajhold (törölt): hát, pedig "erre" is jók a barátok. (2009.10.25. 16:32) vissza-előre nézős

Linkblog

A leírhatatlan

2011.11.19. 19:02 :: Holdraforgóvirág

 A sikerélmény, hogy nem tévedek el a többszintes metróban, az ismerős és ismeretlen utcák, a rohanó és bandukoló emberek, az újabb és régebbi épületek, a zene a fülemben, amit otthon is hallgatok, az zene, ami más érzéseket hozott elő, mert más volt a környezet, az érzés, hogy túlcsordul a szívem a látvánnyal, a lehetőség, hogy arra fordulok, amerre én akarok, hogy eltévedek, amikor akarok, hogy arra megyek, amerre jólesik vagy meglátok valamit, ami tetszik, hogy lefotózom, ha olyan kedvem van, hogy szabad vagyok, enyém a döntés felszabadító érzések ebben a gyönyörű városban. Ez volt a mai napom egyedül, városnézéssel egybekötve Európa egyik legnagyobb városában. Szinte többet ért, mint az eddigiek együtt. 

A szívem megtelt élménnyel, felismeréssel, rácsodálkozással és a könnyem is majdnem kicsordult a széptől, a felszabadultságtól, a lehetőségek végtelen sorától.

Köszönöm bre-nek, hogy itt lehetek, Narynak, hogy tönkre akarta ezt tenni, de erősebb lehettem és nem hagytam. A mai napon is nagyin sokat tanultam az emberekről és saját magamról. És ez a nap örökre bennem marad.

Szólj hozzá!

Címkék: freedom tour feel

A bejegyzés trackback címe:

https://holdraforgovirag.blog.hu/api/trackback/id/tr733396687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása