HTML

(Hold(fény)tenger)

Friss topikok

  • astegi: Déltől vizsgázom, az esélytelenek nyugalmával indulok neki, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle... B... (2011.01.11. 08:24) felbukkanás
  • astegi: Most te mesélj! :) (2010.12.28. 23:31) ?
  • astegi: Boldog Karácsonyt! :) (2010.12.24. 10:10) vizs
  • astegi: Te is eltűntél! :) (2010.11.12. 02:45) lelkem mélyén...
  • tolvajhold (törölt): hát, pedig "erre" is jók a barátok. (2009.10.25. 16:32) vissza-előre nézős

Linkblog

back

2011.11.17. 04:30 :: Holdraforgóvirág

 Hogy épp innen a világ közepéről vagy végéről - nézőpont kérdése- fogok újra posztolni, nem gondoltam volna. Hogy ennyi hallgatás után, azt főleg nem. De, hogy egy ennyire szar "mediterrán" éjszaka vagy nappal tudja kihozni belőlem...

Nem elég, hogy rengeteg elsőt el tudnak cseszni most nekem (és egyesek meg is teszik szemrebbenés nélkül), de elég sokat fogok hamarosan veszteni. Mégpedig azért, mert Nary nagyon könnyen ellenem tudja fordítani, ha kinyitom a számat. (Mellesleg gátlástalanul meg is teszi.) Ha hallagatok, mert az elmúlt hónapok ronda feszültséggel és konfliktussal teli időszaka kifejlesztette a "bevarrott számat". Hihetetlen birka türelmet tanultam és félek nem fog sokáig tartani, csak addig, amíg muszáj, mert ez van, ami van. Ha kicsit is kibomlik az ajkaimat összefogó cérna, hát balhé van belőle. Bármiből. Ha betelik a pohár és cseppet visszaszúrok a sok rosszért, azért van balhé. Ha csak poénkodok, akkor is balhé. Ebből csúnya szétköltözés lesz. Ebben pedig valahol az a tragikus, hogy nem azt bánom, hogy Narytól kell/fogok/akarok/akarja költözni - akit életem bizonyos szakaszaiban a legjobb barátomnak hittem, akárkivel találkozom, mindenkinek beszélek róla, mert az ilyen szoros együtt élés meghozza azt az eredményt, hogy én magam is változok, hanem kurvára nincs kedvem cipekedni. Akár a anyuékhoz költözöm vissza, akár új albérletet keresek. Én még a "nyaralásomat" is tönkre teszi. Remek napoknak nézek elébe, kicseszett sok pénzért. 

Egyébként pedig: Nem beszélem a nyelvedet bazmeg .

És 2 perc múlva pont 2 perccel lesz később, mint most. Igen...Ha újra megkérdezed és az újabban végtelen türelmemnek köszönhetően 10. alkalommal is mosolyogva mondom meg, hogy mennyi is az idő, akkor is bazmeg. 

Azt hiszem kilátásba helyezem az egyedüli városnézést. A balhé és minden más elkerülése érdekében. 

Szólj hozzá!

Címkék: helyzet tour beszámolós befordulós katyvasz

A bejegyzés trackback címe:

https://holdraforgovirag.blog.hu/api/trackback/id/tr203388829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása